Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Xianheng Technology Co.,Ltd 86-755-23321982 shawn@xianheng-tech.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών.

Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών.

November 2, 2022

Ως κορυφαίος προμηθευτής πρωτοτύπων CNC για μηχανικά εξαρτήματα,Σιάνχεγκπαρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών.

 

  

● Εξοπλισμένο με δυνατότητα επεξεργασίας CNC 3 άξων, 4 και 5 άξων,

Υπηρεσίες επεξεργασίας CNC κατά παραγγελία

Και μικρές και μεγάλες παραγγελίες εύκολα.

Τα πρωτότυπα γρήγορης στροφής είναι διαθέσιμα εντός 24 ωρών και 21 ημερών για την παραγωγή εξαρτημάτων CNC

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. 0

Ο CNC (Computer Numerical Control) είναι μια αφαίρεση με την οποία το υλικό αφαιρείται από ένα στερεό μπλοκ (άδειο ή εργασιακό κομμάτι) ή ένα προκαθορισμένο μέρος χρησιμοποιώντας μια ποικιλία εργαλείων κοπής.

 

 

1) Η τελική γεωμετρία του εξαρτήματος καθορίζεται από ένα μοντέλο CAD που συνήθως παρέχεται από τον πελάτη

 

2) Ο μηχανικός χρησιμοποιεί λογισμικό CAM για να προετοιμάσει τις διαδρομές κοπής και τις επιλογές εργαλείων που απαιτούνται για την επίτευξη του τμήματος

 

3) Οι διαδρομές εκδίδονται στη συνέχεια ως Gcode που δίνουν στις απόλυτες οδηγίες του μηχανήματος, όπως τοποθεσία και προσανατολισμός της κεφαλής του μηχανήματος, μέρος και ταχύτητα οποιασδήποτε κίνησης.

 

4) Το μηχάνημα είναι στη θέση του και το κενό είναι στη θέση του.

 

5) Το μηχάνημα εκτελεί το Gcode για να αφαιρέσει το υλικό που δημιουργεί το μέρος, συνήθως με ελάχιστη επίβλεψη.

 

Οι Ικανότητες μας

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. 1

Η μηχανική επεξεργασία CNC είναι μια διαδικασία παρασκευής που πραγματοποιείται με τη βοήθεια εργαλείων κοπής υψηλής ακρίβειας και μηχανών CNC.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα εργαλεία για να αφαιρέσουμε στρώματα πρώτης ύλης από ένα εργασιακό κομμάτι.παραδοσιακόΜέρος ή προϊόν επεξεργασίας CNC.

Η επεξεργασία CNC χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή εξαρτημάτων και πρωτοτύπων.ΣιάνχεγκΗ CNC χρησιμοποιεί μηχανική επεξεργασία για να κατασκευάσει τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στη διαδικασία της πλαστικής εμβολιαστικής μας και κατά τη διάρκεια των εργασιών ρίψης υπό πίεση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. 2Εργαλεία CNC 3 άξονων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. 3Εργασίες CNC 4 άξονων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. 4Τεχνικές επεξεργασίες CNC 5 άξων

 

Υπηρεσία Τεχνολογίας CNC

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. 5

Υπηρεσία Τυποποίησης CNC

Οι υπηρεσίες φρέσκωσης CNC εκτελούνται με μηχανήματα εργαλείων πολλαπλών αξόνων που διαχειρίζονται από προηγμένο λογισμικό υπολογιστών.Η ταχεία αλεύρι μας είναι η μέθοδος για την παραγωγή πρισματικών μορφών και περίπλοκων γεωμετριών..

Η διαδικασία αλεξίπτωσης CNC είναι συμβατή με πολλές πρώτες ύλες. Χρησιμοποιούμε χαλκό, ανοξείδωτο χάλυβα, σκληρά πλαστικά, τιτάνιο και αλουμίνιο, μεταξύ άλλων.

Με τις τιμές των τριών αξόνων CNC φρέινινγκ που ξεκινούν από 10 δολάρια την ώρα και τις ανοχές των 5 αξόνων CNC φρέινγκ μέχρι και 0,002 ′′,Οι υπηρεσίες μας CNC για την επεξεργασία πρωτοτύπων και την παραγωγή εξαρτημάτων είναι εξαιρετικά οικονομικά αποδοτικές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. 6

 

Υπηρεσίες στροφής CNC

Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας κέντρα στροφής υψηλής ταχύτητας εξοπλισμένα με εργαλεία σε πραγματικό χρόνο και αυτόματες τροφοδοτικές ράβδους.και ήπιο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Οι υπηρεσίες στροφής CNC έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία περίπλοκων εξωτερικών γεωμετριών με εσωτερικές τρύπες που οδηγούν σε εξαιρετικά σφιχτές ανοχές και ακτινοβολούμενες επιφάνειες.

Η διαδικασία αυτή είναι κατάλληλη για ταχεία πρωτότυπα, την εισαγωγή νέων προϊόντων και την παραγωγή μικρών όγκων.

 

Επιτάχυνση της ανάπτυξης μεΣιάνχεγκΠαρασκευή CNC

 

 • Μέρη σε 2 ημέρες
 • Στενές ανοχές
 • Άμεση τιμολόγηση
 • Επιστροφή DFM για τη βελτιστοποίηση των σχεδίων σας
 • Ενημερώσεις παραγωγής κατόπιν ζήτησης
 • Ευρύ φάσμα υλικών και επιλογών τελικής επεξεργασίας
 • Πιστοποιητικά υλικών και πιστοποιητικά συμμόρφωσης
 • Ηγετικά πρότυπα ασφάλειας στον κλάδο
 • Δωρεάν αναφορές επιθεώρησης διαστάσεων

 

 

Τελεία για μηχανήματα CNC

 

Σιάνχεγκμπορεί να παράγει εξαρτήματα με μηχανική CNC με στενή ανοχή +/- 0,02 mm και λεπτές λεπτομέρειες από διάφορα μεταλλικά ή πλαστικά υλικά.

 

Λόγω της αφαιρούμενης φύσης του CNC, μικρά σημάδια εργαλείου θα είναι ορατά στην επιφάνεια του μέρους μετά την επεξεργασία.Για τη βελτίωση της τραχύτητας της επιφάνειας μπορούν να εφαρμοστούν διάφορες μεθόδοι μεταπεξεργασίας και τελικής επεξεργασίας, οι οπτικές ιδιότητες και η αντοχή στην φθορά των μηχανισμένων με CNC μερών.

 

Τώρα συζητάμε τα πιο κοινά μεταλλικά φινίρισμα CNC για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο φινίρισμα επιφάνειας για την εφαρμογή σας.

 

Τα διαθέσιμα φινίρισμα συνοψίζονται κατωτέρω:

 

 • Εργασμένο
 • Αμμοκροτήση με ανωδίαση
 • Σκληρή ανωδίαση
 • Επιχρίσεις σε σκόνη
 • Νιτρίωση
 • Θερμική επεξεργασία
 • Επεξεργασία με ελαστική επικάλυψη
 • Ζωγραφική

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Xianheng παρέχει επεξεργασία με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. 7

 

Ενημερωτικά ερωτήματα για τις μηχανές CNC

 

Τι είναι η μηχανική CNC;

Η μηχανική CNC είναι μια ευρεία κατηγορία κατασκευής που περιλαμβάνει πολλαπλές διαδικασίες που ελέγχονται από υπολογιστή..

 

Γιατί να επιλέξετε τα εξαρτήματα επεξεργασίας CNC της Xiange;

Σιάνχεγκείναι επαγγελματίας κατασκευαστής μηχανημάτων CNC στην Κίνα, The reliability and precision of high-tech tools powered by sophisticated software programs give CNC machining the ability to quickly generate prototypes and complicated end-use parts having exceptionally tight tolerances. με χαμηλά κόστη επεξεργασίας CNC από την Κίνα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των διαδικασιών αφαίρεσης και προσθήκης;

Η επεξεργασία CNC είναι μια αφαίρεση της διαδικασίας κατασκευής.Παραδείγματα αφαιρετικής μηχανικής CNC περιλαμβάνουν εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως υπηρεσίες φρέινζερ CNCΈνα παράδειγμα της πρόσθετης μηχανικής CNC είναι η 3D εκτύπωση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μηχανικής CNC;

Τα αρχεία υποβοηθούμενου σχεδιασμού (CAD) είναι ψηφιακά αρχεία που περιέχουν 3D σχέδια και πληροφορίες σχετικά με υλικά, διαδικασίες, ανοχές και άλλες μεταβλητές.Μια ψηφιακά ελεγχόμενη μηχανή CNC πρέπει πάντα να περιέχει ένα αρχείο του σχεδιασμού του μέρους που την ελέγχει.

Τι είδους φινίρισμα έχει η μηχανική CNC;

Η κίνηση περιστροφής από το κοπτήρα της μηχανής CNC θα αφήσει ορατά σημάδια εργαλείου.και επικάλυψη.